Gornje Bazje: OŠ Ivana Gorana Kovačića dobiva novu opremu i učionice u sklopu cjelodnevne škole

U OŠ Ivana Gorana Kovačića u Gornjem Bazju provode se radovi kako u matičnoj školi, tako i u područnim školama, kako bi učenike prvog dana nove školske godine, 9. rujna, dočekali bolji i moderniji uvjeti. Sve se to odvija u sklopu cjelodnevne škole koja se provodi u ovoj ustanovi.

Radovi vrijedni 118.274,38 eura, uključuju elektroinstalaterske i parketarske radove, izgradnju učionice na otvorenom, postavljanje novog poda na vanjskom igralištu te sjenila na prozorima. Osim toga, u školu stiže sportska oprema, namještaj, interaktivni ekrani, klimatizacijski uređaji, kuhinjski uređaji i oprema. Također, dio opreme odnosi se na glazbenu opremu, opremu za likovnu kulturu, opremu za razvijanje fotografija te razne alate za rad školske ustanove. Ranije je nabavljeno i kombi vozilo.

OŠ Ivana Gorana Kovačića iz Gornjeg Bazja jedna je od četiri škole s područja Virovitičko-podravske županije koja provodi cjelodnevnu školu, te joj je za poboljšanje uvjeta rada učitelja i obrazovanja učenika pripalo 302.200 eura.

(vpz.hr, Foto: K. Toplak i OŠ IGK Gornje Bazje)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content