Enigmatska udruga Orahovica održala redovnu godišnju skupštinu: Glavni prioritet priprema za državno natjecanje u Orahovici 2025.

Enigmatska udruga Orahovica održala je svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu u kojoj je potvrđen odličan rezultat u 2023. godini, a zacrtani su i određeni ciljevi i prioriteti za nastavak tekuće godine.

Kroz izvješće o radu predsjednik Stjepan Varaždinac naglasio je zapažene rezultate članova udruge na državnim i međunarodnim natjecanjima.

– Najveće uspjehe bilježimo na Državnom natjecanju gdje smo osvojili ukupno pet medalja, po dva zlata i bronce te jedno srebro. Ostvarili smo odlične plasmane i na natjecanju ZEKA, a redovno osvajamo odlične rezultate i na PUB kvizovima u ovom dijelu Slavonije. Upravo novčane nagrade s tih kvizova su nam dio prihoda za rad udruge, a najveća sredstva su putem projekata za Grad Orahovicu i Virovitičko-podravsku županiju– rekao je Varaždinac te naglasio kako je udruga organizirala i dva velika PUB kviza u prošloj godini u povodu Dana grada i Orahovačkog proljeća.

Kroz plan rada Varaždinac je istaknuo kako je glavni prioritet organizacija Državnog prvenstva SOZAH u Orahovici 2025..

– Prvo nas čeka ovogodišnji SOZAH u Rabcu gdje se nadamo dobrim rezultatima, a potom slijedi velika priprema za SOZAH 2025. u Orahovici gdje smo mi domaćini. Bit će ovo velika enigmatska priredba, najjača u Hrvatskoj i moramo sve odraditi na vrijeme i u najboljem mogućem svjetlu– rekao je Varaždinac.

Na kraju skupštine odrađen je i izbor za novog likvidatora. Umjesto dosadašnjeg Miroslava Tota, novi likvidator je Monika Jukić.

– Miroslav više ne živi u našem gradu i zato smo morali napraviti ovaj čin. On ipak ostaje naš član i mi smo doista zahvalni za sve što je do sada učinio za našu udrugu– zaključio je Varaždinac.

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content