Ekipa “Željo junior” osvojila 6. memorijalni turnir “Dino Cepun” u Markovcu Našičkom

U organizaciji Nogometnog kluba Željezničar Markovac Našički, protekle subote održan je 6. memorijalni turnir u malom nogometu posvećen prerano preminulom članu kluba Dini Cepunu. Ovogodišnji turnir okupio je šest ekipa, a početni udarac izveo je Dinin nećak Noa.

Sve prisutne pozdravio je gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba koji je pohvalio ovaj tradicionalni turnir koji je ponovo okupio veliki broj mladih ljudi.

– Zaista mi je danas veliko zadovoljstvo bit u Markovcu. Iako nas već par dana prati velika vrućina, veseli me vidjeti da se velik broj mladih okupilo i igraju nogomet. U ime Grada Našica želim ih pozdraviti te im se zahvaliti na sudjelovanju, a posebno se zahvaljujem predsjedniku Darku Komjetanu na svemu što radi za Markovac, posebno u Nogometnom klubu Željezničar. Mjesto Markovac je poznato po zajedništvu koje okuplja sve generacije kroz razne udruge i aktivnosti. Želio bih se zahvaliti svima markovačkim udrugama, društvima i klubovima na njihovom predanom radu, trudu i angažmanu- izjavio je gradonačelnik Krešimir Kašuba.

Predsjednik Nogometnog kluba Željezničar Darko Komjetan rekao je kako se tradicija nastavlja, a koja je jako važna i značajna za Markovac Našički, posebno za Dininu obitelj i prijatelje.

Prvo mjesto osvojila je ekipa “Željo juniori”, drugo mjesto pripalo je ekipi “Fitnes centar No 7″, a treće mjesto ” Komjetan gradnji”.

(www.icv.hr, ak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content