DVD Čačinci bogatiji za višenamjensku cisternu za prijevoz pitke vode od 7.000 litara vrijednu 311.250 eura

Dobrovoljno vatrogasno društvo Čačinci od danas je bogatije za novo vozilo vrijedno 311.250,00 eura. Ovo je najvrjednija isporuka u povijesti čačinačke vatrogasne tradicije, a riječ je o višenamjenskoj cisterni za prijevoz pitke vode kapaciteta 7.000 litara. Predaji vozila nazočili su načelnik općine Čačinci Alen Jurenac, predsjednik DVD-a Čačinci Mirko Mališ i zapovjednik navedenog DVD-a Siniša Ileš.

– Zahvaljujemo Vladi Republike Hrvatske na čelu s Andrejem Plenkovićem jer je ovo vrijedno vozilo rezultat njihove dugogodišnje brige za sve dijelove naše domovine. U nadi da neće biti potrebe za čestim intervencijama, lijepo je znati kako je DVD Čačinci obogaćeno najmodernije opremljenim vozilom koje jamči bolju sigurnost svih mještana – izjavio je načelnik Jurenac.

Budućnost ovog vatrogasnog društva svakako je izgradnja novog vatrogasnog doma i u tijeku je poduzimanje svih potrebnih koraka radi ostvarenja tog cilja.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Čačinci bogatije je za višenamjensku cisternu za prijevoz pitke vode od 7.000 litara vrijednu 311.250,00 eura.

(Općina Čačinci)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content