Dani nogometa u Velikom Rastovcu: Velika proslava 75 godina NK Munje uz 24. Memorijal “Vlado Golik – Josip Klobučar” i prijateljsku utakmicu veterana hrvatske reprezentacije i veterana Munje

Nogometni klub Munja iz Velikog Rastovca organizira veliku proslavu- 75. godina postojanja te bogatog i uspješnog rada pod nazivom “Dani nogometa u Velikom Rastovcu”.

Proslava će biti održana u tri dana 3., 4. i 5. kolovoza uz bogat program i puno odličnih sportskih susreta, a sve počinje 3. kolovoza otvaranjem 24. memorijalnog malonogometnog turnira “Vlado Golik – Josip Klobučar”. Nakon otvaranja, prvoga dana u prvoj poluzavršnici od 16 sati igrat će NK Sloga Zdenci i NK NAŠK Našice, a u 18 sati sučelit će se NK Munja i NK Slatina.

Središnji dan je 4. kolovoza kada će u 18 sati prijateljsku nogometnu utakmicu povodom velikom Munjinog jubileja odigrati veterani domaćina NK Munje i Hrvatske nogometne reprezentacije.

Dani nogometa u Velikom Rastovcu završavaju 5. kolovoza završnim danom memorijala. U 16 sati bit će odigrana utakmica za 3. mjesto, a u 18 sati finale.

– Bit će ovo zaista praznik nogometa u našem malom mjestu i zato pozivam sve ljubitelje nogometa u široj okolici da nam se pridruže u sva tri dana proslave, a posebno u praćenju ove velike utakmice za nas protiv veterana naše reprezentacije. Moram svakako naglasiti kako je ulaznica za svaki dan po pet eura, a prvog dana proslave 3. kolovoza uz ulaznicu posjetitelj ima debrecinku i čobanac. Drugi dan uz ulaznicu ide voletina s ražnja, a treći dan debrecinke i jelo iznenađenja. NK Munja ima dugu i bogatu tradiciju na koju se jako ponosimo i zato smo sretni što smo uz pomoć naših sponzora uspjeli organizirati ovu lijepu sportsku priču za našu proslavu– rekao je predsjednik NK Munja Pavao Vida.

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content