Auto sajam i buvljak u Virovitici: Nedjeljni događaj za sve generacije

Svake nedjelje od 6 do 15 sati, na prostoru Veleučilišta u Virovitici (bivša vojarna), održava se popularni Auto sajam i buvljak. Lokacija je Matije Gupca bb, Virovitica. Nedavno smo ga i sami posjetili te se uvjerili u njegovu raznolikost, druželjubivost i zanimljivost. Pogledajte kako je tada bilo na ovom virovitičkom okupljalištu.

Na sajmu možete pronaći sve i svašta! Ovo je idealno mjesto za zamjenu, kupnju i prodaju raznih predmeta. Bez obzira na to jeste li u potrazi za rijetkim dijelovima za automobile, starim knjigama, antikvitetima, odjećom ili jednostavno želite razgledavati i uživati u jedinstvenoj atmosferi, ovdje ćete sigurno pronaći nešto zanimljivo.

Svi su dobrodošli! Bilo da ste iskusni trgovac, strastveni kolekcionar ili jednostavno volite istraživati buvljake, Auto sajam i buvljak u Virovitici je mjesto za vas.

Posjetitelji mogu parkirati svoja vozila na parkiralištu ispred Veleučilišta u Virovitici. Prostor je prostran i osiguran, što omogućuje jednostavan pristup sajmu.

Ne propustite priliku da svake nedjelje doživite jedinstvenu tržnicu na otvorenom. Dovedite prijatelje i obitelj, razgledavajte, kupujte, prodajte i uživajte u ugodnoj atmosferi Auto sajma i buvljaka u Virovitici.

(icv.hr, žđl)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content