ZAVRŠNICA U-11 Rukometaši Viro Virovitice u posljednjoj sekundi ostali bez četvrtfinala

U doigravanju za ulazak u četvrtfinale Državne završnice za rukometaše U-11 ekipa Viro Virovitice izgubila je od Zadra 2013. rezultatom 15:14.

Mladi Zadrani od početka utakmice bili su u minimalnoj prednosti. U posljednjih pet minuta prvog dijela utakmice ekipa Zadra 2013. odlazi na +4 (9:5).

Virovitički rukometaši bolje ulaze u nastavak utakmice te serijom 8:2 imaju prednost 13:11, međutim posljednjih pet minuta bolje je odigrala ekipa iz Zadra i došla do poravnanja rezultata 14:14. Zadrani su imali zadnji napad i doslovce u posljednjoj sekundi utakmice postigli zgoditak za pobjedu 15:14 i plasman u četvrtfinale.

Virovitičani danas u 17:15 sati igraju s Bjelin Spačvom iz Vinkovaca za u razigravanju za poredak od devetog do 12. mjesta.

Viro Virovitica: Lucas Starčević 5, Patrik Grahovac, Karlo Nemet, Aleksandar Đanić, Gabriel Rudanović, Dominik Rogani 4, Leo Kovačević, Lovro Rendulić 1, Leon Kućan, Patrik Jadan, David Nagy, Dominik Grahovac, Lovro Bardić, Juraj Kukić 4, Roko Kovačević i Ivan Kovač. Trener. Dubravko Benko.

(www.icv.hr, mš, foto: HRS)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content