VIDOVO 2024. Započeo Tjedan nogometa: Ove godine u Pitomači gostuju Slaven Belupo, Osijek, Bjelovar i Virovitica

Pitomačka škola nogometa ima sve više polaznika. Mnogi mališani, po uzoru na svoje junake, žele postati nogometaši. Nogometni klub Pitomača tako je i ove godine, u sklopu programa proslave Dana općine, organizirao Tjedan nogometa, sportsku manifestaciju za mlade nogometaše. Kroz pet dana domaći trećeligaš, u susretima s eminentnim suparnicima, prezentirat će svoje mlade kategorije.

Jučer (ponedjeljak), na samom otvaranju, na travnjak su istrčale U-7 selekcije NK Pitomače i koprivničkog prvoligaša Slaven Belupa. Domaće mališane vodio je trener Goran Bosilkovski, a gostujuće Josip Tetec. Susret je na kraju završio pobjedom gostujuće momčadi rezultatom 6:2.

Danas u Pitomači gostuje još jedan prvoligaš – Osijek. ‘Bijelo-plavi’ doputovat će s dvije selecije, U-9 i U-11, a susreti su na rasporedu u 17:30, odnosno u 18:30 sati.

U srijedu, 19. lipnja u 18:30 sati, u prijateljskom županijskom derbiju, snage će odmjeriti selekcije U-15 Pitomače i Virovitice.

U četvrtak, 20. lipnja selekcija U-17 Pitomače domaćin je nogometašima Bjelovara.

Program u petak, 21. lipnja zaključuju svojim susretom oni koji su i počeli, Pitomača i Slaven Belupo, ali ovog puta igrači selekcije U-13.

Djelić atmosfere s jučerašnjeg susreta pogledajte u fotogaleriji koju vam donosimo u nastavku.

(www.icv.hr, foto: Tin Szabo)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content