U Vukosavljevici održano 26. Županijsko vatrogasno natjecanje za djecu i mladež na kojem se natjecalo 40 DVD-ova

Na nogometnom igralištu u Vukosavljevici, u organizaciji Vatrogasne zajednice VPŽ, uz pokroviteljstvo Virovitičko-podravske županije te u domaćinstvu Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vukosavljevica, održano je 26. Županijsko vatrogasno natjecanje Vatrogasne zajednice VPŽ za vatrogasni pomladak i mladež.

Na natjecanju je sudjelovalo 40 ekipa u četiri kategorije, odnosno u disciplini pomladak 6-12 godina i disciplini mladež 12-16 u muškoj i ženskoj kategoriji.

-Prošle nedjelje održano je Županijsko vatrogasno natjecanje za odrasle u Turnašici, i mogu reći da je ono bilo na zadovoljstvo svih okupljenih društava jer je prošlo bez prigovora, a najbolji su odnijeli pobjedu. Ove nedjelje, natjecanje je za djecu i mladež i to tako da nisu pozvane samo prve tri ekipe, već je svima odobreno da budu ovdje kako bismo djeci dali poticaj. Iako je strašna vrućina, djeca su odradila svoje i na tome se zahvaljujem i njima, ali i njihovim trenerima – rekao je predsjednik Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije Željko Palković.

Natjecanje je otvorio načelnik općine Špišić Bukovica Hrvoje Miler, dok su najbolje nagrađivali zamjenik župana Virovitičko-podravske županije Marijo Klement, predsjednik VZ VPŽ Željko Palković, zapovjednik VZO Špišić Bukovica Zdravko Pokupić i predsjednik DVD-a Vukosavljevica Mario Komar.

Rezultati:

MLADEŽ 12-16 ŽENE

DVD Vukosavljevica
DVD Slatina
DVD Kozice

MLADEŽ 12-16 MUŠKI

DVD Sladojevci
DVD Gornje Bazje
DVD Turnašica

DJECA 6-12 ŽENE

DVD Stari Gradac
DVD Vukosavljevica
DVD Kozice

DJECA 6-12 MUŠKI

DVD Slatina
DVD Veliki Rastovac
DVD Donji Meljani

MLADEŽ MUŠKA – GOSTI (van konkurencije)

DVD Virovitica
DVD Kladare

DJECA – GOSTI (van konkurencije)

DVD Vukosavljevica
DVD Velika Črešnjevica
DVD Kladare

Na ovogodišnjem natjecanju sudjelovale su ekipe dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Virovitice, Vukosavljevice, Slatine, Kozica, Sladojevaca, Gornjeg Bazja, Turnašice, Starog Graca, Velikog Rastovca, Donjh Meljana, Velike Črešnjevice, Kladara, Sedlarice, Suhopolja, Turanovca, Špišić Bukovice, Voćina, Korije, Crnca i Dugog Sela Lukačkog.

(vpz.hr, foto: A. Zeko)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content