Sve je spremno za uzvratnu utakmicu finala Županijskog nogometnog kupa: Pitomača nadomak obrani naslova, Bratstvo putuje bez bijele zastave

Na Dan državnosti 30. svibnja na Školskom vrtu u Gornjem Bazju odigrana je prva finalna utakmica Županijskog nogometnog kupa VPŽ. Trećeligaška momčad Pitomače došla je do pobjede nad domaćim županijskom premijerligašem Bratstvom 2:1.

Pitomača je pokazala da je kvalitetnija momčad, ali su i domaći nogometaši pokazali svoju kvalitetu te da su se s pravom plasirali u finale Kupa.

U nedjelju, 9. lipnja u 17:30 sati igra se uzvratni susret na pitomačkom gmanju.

-Respektiramo gostujuću momčad, ali naš cilj se zna. To je ponovno osvajanje pehara pobjednika Županijskog nogometnog kupa. Ne smijemo se opustiti, jer će gosti nastojati iskoristiti svaki naš “krivi korak”. Pozivam sve ljubitelje nogometa do dođu pogledati kvalitetnu utakmicu i uživati u odličnom nogometu – oprezan je trener Pitomače Ivan Presečan.

U prvoj utakmici Bratstvo je u posljednjim trenucima zgoditkom Dine Milinovića iz slobodnog udarca ostalo u ozbiljnoj igri za trofej.

-Momčad trenera Ivana Presečana odlično je posložena. Na svom terenu je veliki favorit. Mi ćemo im pokušati parirati, a ako nam se ukaže prilika doći i do pozitivnog rezultata. Nadam se da će utakmica privući brojne gledatelje – utakmicu je najavio trener Bratstva Elvis Vinak.

Svaka pobjeda Pitomače, remi te pobjeda Bratstva rezultatom 1:0 donosi trofej Pitomači. Ako utakmica završi pobjedom gostujuće momčadi 2:1, nakon susreta izvodit će se jedanaesterci. Svaka druga pobjeda Bratstva znači da trofej putuje u Gornje Bazje.

Glavni sudac susreta je Nikola Kristić, pomoćnici su Nikola Kečkiš i Ivona Majstorović, četvrti sudac je David Rakitničan, a ulogu delegata obnašat će Željko Stipanić.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rajnović)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content