PREMIJER ŽNL Pet domaćih pobjeda te remi Mikleuša i Sokola u posljednjem ovosezonskom kolu

Na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju odigran je općinski derbi između Bratstva i Lukača 05. Domaća momčad povela je zgoditkom Gabrijela Palčića u 15 minuti. Pet minuta kasnije na 1:1 poravnao je Antonio Babec. U 33. minuti Filip Rebić s bijele točke ponovno dovodi domaću momčad u prednost.

U drugom dijelu nogometaši Bratstva postižu još tri pogotka za konačnih 5:1. Strijelci su bili Dino Milinović u 58. minuti, Marko Puškarić u 76. i Mateo Pšihistal u 88. minuti.

Bratstvo – Lukač 05
Igrač utakmice: Filip Rebić

Na stadionu Park u Suhopolju domaći “zeleno – žuti” došli su u susjedskom derbiju do uvjerljive 8:1 pobjede nad Borovom. Deni Kucljak pogodio je gostujuću mrežu u 11. te 27. i 75. minuti, Ivan Ibriks u 44. i 54. minuti, Nikola Menegati u 57. minuti, Lovro Štefanec u 80. te Mitar Todorović u 85. minuti. Jedini zgoditak za Borovu postigao je Emil Vračarić u 88. minuti.

Suhopolje – Borova 8:1
Igrač utakmice: Deni Kucljak

Dinamo je na svom stadionu Kurija u Kapela Dvoru došao do uvjelrjive pobjede 7:2 nad Slavonijom iz Sladojevaca. Domaća momčad povela je pogotkom Stjepana Rajnovića u drugoj minuti. Ivan Štefanović u osmoj minuti poravnao je rezultat na 1:1. Do odlaska na odmor domaća momčad postigla je još tri zgoditka. Strijelci su bili Slavko Jagarinac u 12. i 14. te Rene Prugovečki u 42. minuti.

Ivica Đuzel u 59. minuti smanjio je domaću prednost na 4:2. Do kraja utakmice igrači trenera Mile Grdića postigli su još tri pogotka. Gostujuću mrežu pogodili su Rene Prugoečki u 60. minuti, Mirko Iličić u 72. i Dominik Sambol u 82. minuti.

Dinamo – Slavonija 7:2
Igrač utakmice: Rene Prugovečki

Momčad Crnca svladala je još jednog favorita na svom terenu. Ovog puta bez bodova ostali su nogometaši Voćina. Gosti su poveli pogotkom Franje Tunića u 19. minuti s bijele točke. Pet minuta prije odlaska na odmor izjednačio je Dominik Kapetanović.

U 72. minuti Crnac vodi 2:1 pogotkom Ante Rosana, dok je pobjedu potvrdio Mario Jozić u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Crnac – Voćin 3:1
Igrač utakmice: Mario Jozić

Rezovac je, na svom Laništu, u susretu sa Zrinskim iz Nove Bukovice poveo u 60. minuti, kada je gostujući igrač Darijo Teodorović pogodio vlastitu mrežu. Tri minute kasnije Robert Šomođi izjednačio je rezultat na 1:1. Pobjednički pogodak za domaću momčad postigao je Leon Ladović u 82. minuti.

Rezovac – Zrinski Nova Bukovica 2:1
Igrač utakmice: Leon Ladović

Sokol iz Milanovca poveo je na gostovanju kod Mikleuša 2:0 zgodicima Doriana Uzelca u šestoj i Patrika Bazijanca u 19. minuti. Ivan Ugarković u 24. minuti smanjuje gostujuću prednost na 2:1. Gosti na odmor odlaze s prednošću 3:1 zgoditkom Hrvoja Javorovića u 36. minuti.

U 49. minuti momčad Sokola ostala je s deset igrača na terenu, jer je zbog ozljede ahilove tetive u bolnicu hitno prevezen Antonio Prpić. Kako je trener Sokola Antonio Ilijašević već napravio sve izmjene, nije u igru mogao ubaciti zamjenskog igrača. S igračem manje Milanovčani postižu i četvrti pogodak. Strijelac je bio Dorian Uzelac u 56. minuti. Do kraja utakmice iskusni domaći igrači iskoristili su igrača više na terenu te su zgodicima Josipa Jančića u 63. minuti, Tomislava Gibera u 65. i Gabriela Kolembusa u 80. minuti došli do izjednačenja rezultata – 4:4.

Mikleuš – Sokol 4:4
Igrač utakmice: Josip Lanšćak

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

Premijer ZNL Kraj

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content