Poznat kalendar i raspored rukometnog natjecanja: Evo protiv koga otvaraju predstavnici Virovitičko-podravske županije

U prostorijama Hrvatskog rukometnog saveza izvučeni su natjecateljski brojevi za Premijer, 1. i 2. hrvatske rukometne lige. Od ove godine Virovitička-podravske županija ima dva predstavnika u 1. HRL Sjever za rukometaše, a to su Slatina i Viro Virovitica.

U prvom kolu 14./15. rujna Slatina gostuje kod Metalaca u Zagrebu, dok Viro Virovitica putuje u Sisak kod istoimene domaće momčadi. U drugom kolu Slatina ugošćuje Sisak, a Viro Virovitica križevački KTC. Županijski derbi između Viro Virovitice i Slatine igra se u Virovitici 26. ili 27. listopada.

U 2. HRL Sjever za rukometašice igraju ekipe 1234 Virovitice i Pitomače. U prvom kolu 21./ 22. rujna ekipa 1234 Virovitice domaćin je Podravki 2 Lino, a Pitomača drugoj ekipi Osijeka. U drugom kolu, 28./29. rujna, ekipa 1234 Virovitice gostuje kod Multinorm Cerne, dok Pitomača igra s drugom ekipom Zrinskog u Čakovcu. Županijski derbi između Pitomače i 1234 Virovitice igra se 2. ili 3. studenog u Pitomači.

Rukometaši Orahovice u prvom kolu 2. HRL Istok 5. ili 6. listopada ugošćuju Valpovku iz Valpova, dok u drugom kolu 12. ili 13. listopada gostuju kod druge ekipe premijerligaša Osijeka.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, K. Toplak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content