Počele pripreme muške rukometne reprezentacije za Olimpijske igre u Parizu

Hrvatska muška seniorska rukometna reprezentacija jučer je započela s pripremana za Olimpijske igre u Parizu. Prvi dio priprema reprezentativci će odraditi u Prelogu do 7. srpnja. Iako će u tom razdoblju biti naglasak na fizičkoj pripremi, neće biti zapostavljeni niti rukometni treninzi. U sklopu tog dijela priprema, u subotu 6. srpnja u 16:30 sati u Areni Varaždin, bit će odigrana pripremna utakmica s reprezentacijom Egipta.

Nakon četverodnevne pauze drugi dio priprema počinje 11. srpnja u Opatiji. U sklopu te faze odigrat će se još jedan prijateljski susret i to s reprezentacijom Francuske u Chartresu 17. srpnja u 18 sati. Nakon toga, reprezentacija se vraća u Opatiju gdje ostaje do 21. srpnja. Završna tri dana priprema bit će obavljena u Zagrebu.

– Već smo odradili dio programa koji smo dobili od izbornika. Motivirani smo za rad i jedna čekamo da sve počne. Cilj nam je ostvariti što bolji rezultat na Olimpijskim igrama. Ujedno pozivam sve navijače da nas dođu podržati na pripremnoj utakmici s Egiptom u Varaždinu- na početku priprema izjavio je reprezentativac Zvonimir Srna.

Na prvi dio priprema izbornik Dagur Sigurdsson pozvao je sljedeće igrače: Matej Mandić, Dominik Kuzmanović, Filip Ivić, Sandro Meštrić, Marin Jelinić, Lovro Mihić, Mario Šoštarić, Filip Glavaš, Marko Mamić, Zvonimir Srna, Domagoj Duvnjak, Tin Lučin, Josip Šarac, Luka Cindrić, Ivan Martinović, Luka Lovre Kalica, Mateo Maraš, Veron Načinović, Marin Šipić i Nikola Grahovac.

(www.icv.hr, mš, HRS, foto: HRS)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content