OPĆINA MIKLEUŠ Potpisan ugovor s izvođačem radova za izgradnju kolno-pješačkog mosta

Načelnik općine Mikleuš Robert Grabar i direktor firme Građenje Marković d.o.o. Zdenko Marković potpisali su danas u prostorijama Općine Mikleuš ugovor o izvođenju radova na izgradnji kolno-pješačkog mosta u Mikleušu.

Vrijednost ugovorenih radova izgradnje iznosi 73.907,50 eura s PDV-om, a ugovoreni rok za izvođenje radova je šest mjeseci od dana uvođenja u posao. Uslugu stručnog nadzora građenja obavljat će Ured ovlaštenog inženjera građevinarstva Šaponja Željko.

Izgradnju kolno-pješačkog mosta, Općina Mikleuš prijavila je na poziv Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije (MRRFEU) “Program održivog razvoja lokalne zajednice” i odlukom o odabiru projekata Općini Mikleuš odobrena su sredstva sufinanciranja do 30.000,00 eura te je sukladno navedenoj odluci potpisan i ugovor između Općine Mikleuš i MRRFEU. Razliku sredstava sufinancirat će Općina Mikleuš iz proračuna.

– Izgradnja kolno-pješačkog mosta od izuzetne je važnosti za sve mještane općine Mikleuš, kao i susjednih općina koje koriste uslugu Doma zdravlja u Mikleušu, budući da je to most koji vodi upravo ka Domu zdravlja u Mikleušu, a postojeći most je dotrajao i bilo je potrebno pristupiti trajnom kvalitetnom rješenju prelaska kanala uz Dom zdravlja – rekao je načelnik općine Mikleuš Robert Grabar.

(www.icv.hr, adf, Općina Mikeluš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content