Našički vatrogasci ugostili male nogometaše Nogometnog kluba Maksimir

Jučer (četvrtak) je Javna vatrogasna postrojba Našice ugostila trenere i djecu iz Nogometnog kluba Maksimir koji sudjeluje u Ljetnom sportsko–edukativnom kampu “Našice 2024.”

Posjet su organizirali zapovjednik DVD-a Našice Robert Hren, zapovjednik JVP-a Našice Danijel Matković i ostali djelatnici ove vatrogasne postrojbe. Sve prisutne je pozdravio zapovjednik Matković te im zaželio dobrodošlicu u Našice, ali i u postrojbu.

Prilikom posjeta, mališani su imali priliku upoznati se s njenim radom, razgledati vatrogasna vozila i opremu, a posebnu pažnju privukla je trening staza prilagođena njihovom uzrastu. Nakon obavljene vježbe, u kojoj su sudjelovala sva djeca i njihovi treneri, održan je “brifing” na kojem je zaključeno da su svi mališani spremni postati vatrogasci.

Isto tako, održana je i pokazna vježba gašenja automobila pjenom koja je izazvala oduševljenje. Uz prigodnu zakusku zahvalili su se na posjeti te im podijelili poklone – magnete s crtežom Velikog dvorca, inače poklon Grada Našica i TZ grada Našice.

(JVP Našice)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content