Malo mjesto, veliko srce: DVD Voćin natječe se za vrijednu donaciju, podržimo ih svojim glasom

DVD Voćin, poznat po velikom srcu, brojnim aktivnostima i spremnosti da u svakom trenu budu na raspolaganju zajednici ne samo za vatrogasne intervencije, već i brojna humanitarna djela, prijavio se na nagradnu igru u kojoj mogu dobiti vrijednu donaciju. 

Riječ je o projektu ‘’Jedna Kala, jedno hvala’’, koji slavi dobrovoljne vatrogasce te ističe njihove tihe snage poput hrabrosti, strpljenja i razumijevanja. U okviru projekta, u partnerstvu s Hrvatskom vatrogasnom zajednicom, Kala pruža podršku dobrovoljnim vatrogasnim društvima putem financijskih donacija i osigurava im neophodne zalihe vode. 

DVD Voćin ove godine u projektu se natječe s drugim društvima iz Hrvatske, a ako putem glasova osvoje nagradu, donaciju će iskoristiti da si kupe opremu za svoj dom koji su sami obnovili i koji je nedavno otvoren. 

Predsjednica DVD-a Matea Đuzel Doner predstavila je voćinski DVD kao društvo od 70 članova koje obilježava zajedništvo te naglašava kako im je tiha snaga – strpljenje. 

– Od 1892. godine, borbenost i ljubav vode nas kroz našu misiju. Bez obzira na sve izazove tijekom povijesti našeg društva, nikada nismo odustali, koliko god teško bilo. U našem malom mjestu imamo veliko srce i zajedništvo – poručila je u videu kojim se DVD Voćin predstavlja kao jedan od kandidata. 

– Glasajte za nas jer smo uvijek tu za vas – poziv je svima onima koji žele podržati vrijedne vatrogasce dobrovoljce i zahvaliti im na svemu što daju zajednici.

Glasati se može ovdje

(icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content