Ljeto u Likovnom klubu “Nikola Trick” Virovitica: Kreativne radionice za djecu i odrasle, a dobrodošli su svi

Kreativan rad, svijet likovnjaka i ugodno druženje – odlični su prijedlozi kako animirati djecu na školskim praznicima. Vrata Likovnog kluba “Nikola Trick” u Gajevoj 3, Virovitica, otvorena su svim ljubiteljima umjetnosti, novih izazova i kvalitetno provedenog vremena.

– Članovi Likovnog kluba kontinuirano se okupljaju jednom tjedno na kreativnim radionicama. Tijekom cijele godine svake srijede održava se „Kabinet kreativnih čudesa“. To su radionice namijenjene predškolskoj i osnovnoškolskoj djeci. Petkom se okupljaju „Kreativno aktivni“, odnosno mladi i odrasli. Uz spomenute programe, povremeno se organiziraju i tematski ciklusi od četiri radionice – objašnjava nam predsjednica Likovnog kluba “Nikola Trick” Ivana Molnar.

Godišnja članarina u LIK “Nikola Trick” iznosi 15 eura. Na radionicama se svakog pojedinca potiče na izražavanje kroz umjetnost, a na taj način jačaju samopouzdanje i samostalnost, razvijaju kreativnu maštu, stječu nova prijateljstva…

Ljetne likovne radionice

Za sve koji žele ispuniti svoje slobodno vrijeme na kreativan način, iz Kluba najavljuju ciklus Ljetnih likovnih radionica na kojima će se polaznici upoznati s osnovama likovnih tehnika i modeliranja, obogaćujući likovni potencijal svakog od njih.

– Vrijeme održavanja radionica planirano je za srpanj i kolovoz, svakog petka od 18 – 19:30 (za djecu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta) te od 19:30 – 21:00 (za mlade i odrasle). Prva u nizu radionica rezervirana je za 5. srpnja u 18 sati. Radionice se održavaju u našim prostorijama, no planiramo povremeno izlaziti i slikati na otvorenom – govori Molnar.

Svi materijali potrebni za rad osigurani su od strane Kluba. Polaznici likovnih radionica upoznaju se s različitim tehnikama poput crtanja olovkom i ugljenom, slikanja pastelom, akrilom, akvarelom te izradom 3D slika. Kroz stvaranje usvajaju, ne samo razne tehnike rada, već i tehnike koncentracije, razvijaju sposobnost pronalaženja alternativnih rješenja i razmišljanja.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u likovnim radionicama trebaju se prethodno javiti predsjednici Kluba Ivani Molnar – pozivom na broj 098/988 5503.

(icv.hr, dj, foto: LIK “Nikola Trick”)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content