KRENULO JE! Započeo je postupak javne nabave za izgradnju bazena u Virovitici

Jedan od najočekivanijih projekata u Virovitici, izgradnja gradskih bazena, sve je bliže realizaciji. Grad Virovitica započeo je postupak javne nabave za Izvođenje radova na izgradnji bazensko sportsko-turističkog centra.

Danas je objavljeno prethodno savjetovanje koje traje do 1. srpnja 2024. godine na kojem svi zainteresirani gospodarski subjekti mogu dostaviti svoje primjedbe i prijedloge u vezi s informacijama i dokumentacijom. Nakon završenog savjetovanja, odnosno idući tjedan, postupak nabave će biti objavljen u Elektroničkom oglasniku javne nabave RH te Službenom listu Europske unije.

Procijenjena vrijednost nabave je 6.781.667,52 eura bez PDV-a odnosno 8.477.084,40 eura s PDV-om. Projekt će se sufinancirati iz Integriranog teritorijalnog programa.

Izgradnja „Bazensko sportsko-turističkog centra Virovitica“, na lokaciji Matije Gupca bb, uključuje izgradnju tri bazena: rekreacijskog s više tobogana, sportskog i dječjeg s nadstrešnicom te dječjim toboganima, dok će se unutar kompleksa nalaziti tri sunčališta sa suncobranima i ležaljkama.

Nalazit će se tu, među ostalim, i ugostiteljske zgrade, prostor za najam sportske opreme i prodaju lokalnih proizvoda, dok će se okoliš oplemeniti raznim sadržajima kao što su minigolf teren, teren za odbojku na pijesku, cageball, stolni tenis, stolovi za šah i dječje igralište.

Rok izvođenja radova je 18 mjeseci.

(virovitica.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content