Kino pod zvijezdama privuklo velik broj posjetitelja u našički park

Udruga mladih INFO Našice, uz potporu Grada Našica i Turističke zajednice grada Našica jučer (četvrtak) je na Ljetnoj pozornici pored Dvorca Pejačević organizirala “Kino pod zvijezdama” povodom obilježavanja Dana grada Našica.

U prvoj projekciji za najmlađe na repertoaru je bio “The Lion King” sinkroniziran na hrvatski jezik, dok je za nešto starije posjetitelje bio organiziran film “Aquaman and The Lost Kingdom 2023”.

Predsjednica Udruge mladih INFO Ivona Ćosić rekla je kako je prošlo nekoliko godina od posljednjeg “Kina pod zvijezdama” te su se ove godine odlučili ponovno organizirati u sklopu proslave Dana grada kao poklon sugrađanima i posjetiteljima.

– Jako mi je drago vidjeti da se okupio velik broj djece i odraslih, a mi ćemo nastaviti i dalje s našim projektima i vjerujemo kako će i dalje biti dobra posjećenost. Zahvalila bih se Gradu Našicama, Turističkoj zajednici grada Našica i Društvu naša djeca Našice na velikoj podršci, uključujući ponudu lepinja za sve posjetitelje – rekla je Ćosić.

Mnogi posjetitelji, od onih najmlađih do najstarijih, mogli su uživati u zanimljivom programu.

(www.icv.hr, ak, foto: A. Koš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content