Katica Kiš ponovno izabrana za predsjednicu Udruge umirovljenika Hrvatske grada Virovitice

Danas (četvrtak) je održana izvještajno-izborna skupština najstarije umirovljeničke udruge na području grada Virovitice – Udruge umirovljenika Hrvatske grada Virovitice.

Nakon uvodnih riječi predsjednice Katice Kiš, riječ je preuzela predsjednica Radnog predsjedništva Ana Pavoković.

-U proteklih godinu dana organizirali smo redovita okupljanja. Uz druženja smo vježbali te mjerili krvni tlak i razinu šećera u krvi. Bili smo na izletima i hodočašćima te smo prokrstarili gotovo cijelu našu županiju. Nabavljali smo voće i povrće za zimu te drva za ogrjev – naglasila je Ana Pavković.

Financijsko izvješće prezentirala je Ankica Pavoković, dok se predsjednica Katica Kiš osvrnula na proteklo četverogodišnje razdoblje.

-Nabavkom novog prijenosnog računala, pisača, tlakomjera i uređaja za mjerenje razine šećera u krvi, podigli smo i kvalitetu rada i naših druženja – pripomenula je Kiš.

Zbog isteka mandata razriješena su sva upravljačka tijela udruge te osobe koje su je vodile. Za novu predsjednicu izabrana je ponovno Katica Kiš. Njena zamjenica je Ana Pavoković, dok je blagajnica Ankica Pavoković. Za tajnicu je izabrana Marijana Strija.

Novi Izvršni odbor čine: Cila Margetić, Snježana Brkić, Marica Kaloci, Zdenka Novak i Mile Ilić, dok su u Nadzorni odbor izabrani: Štefanija Vale, Mira Teodorović i Ivo Kermend.

Rad skupštine i udruge pozdravile su predsjednice Udruge umirovljenika Mjesnog odbora Korija Božena Rajnović i Udruge umirovljenika Mjesnog odbora Podgorje Marica Dukarić.

Na kraju je sve pozdravila predstavnica Gradskog društva Crvenog Križa Virovitica i gradska vijećnica Željka Francetić.

-Slobodno nas možete kontaktirati za pomoć u kući, jer u Gradskom društvu Crvenog križa Virovitica upravo počinje novi projekt Zaželi. S druge strane sve vaše probleme i ideje mogu iznijeti na sjednicama Gradskog vijeća – zaključila je Željka Francetić.

Nova – stara predsjednica Katica Kiš zahvalila se Gradu Virovitici, gradonačelniku Ivici Kirinu i njegovoj zamjenici Vlasti Honjek – Golinac na pomoći u radu Udruge.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content