Izborno-izvještajna skupština UDVDR Virovitica: Za predsjednika ponovo izabran Vlado Paurić

U prostorijama NK Virovitica danas (petak) je održana izborno-izvještajna skupština UDVDR-a Virovitica na kojoj je za predsjednika u idućem mandatu jednoglasno izabran dosadašnji predsjednik Vlado Paurić. Njegovi zamjenici su Franjo Štrok i Mirko Vujić, za tajnika je jednoglasno izabran Nikola Mesić, a za blagajnika Zoran Šimić.

Predsjednik Vlado Paurić tom je prigodom predočio vrlo iscrpno izvješće o radu ove udruge u protekloj godini te predložio vrlo ambiciozni plan za ovu godinu koji je i jednoglasno prihvaćen.

Već nekoliko godina ova udruga za počasne članove ima 18 mladih članova, djecu hrvatskih branitelja, a ove ih je godine dobila još deset. Osim toga, od ove godine su pridruženi članovi i motoristi Moto kluba “Kumovi” i Oldtimer kluba Virovitica – sekcija “Tomos Mikeši” koji su većinom i hrvatski branitelji.

Na kraju su riječ imali gosti, predstavnici braniteljskih udruga, Policijske uprave VPŽ, kao i lokalne samouprave koji su pohvalili odličan rad ove udruge i svojim pohvalama ih svrstali u jednu od najaktivnijih udruga u VPŽ.

U ime Ministarstva obrane RH na skupštini je nazočila i zamjenica gradonačelnika Virovitice Vlasta Honjek Golinac, predsjednik Zajednice udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije i predsjednik Odbora za hrvatske branitelje Virovitičko-podravske županije Mato Bubaš te voditeljica Područnog ureda u Virovitici Marina Kraljić.

(www.icv.hr, bs, foto: B. Sokele)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content