Instal Term osvojio ovogodišnji Memorijalni malonogometni turnir “Marijan Draganić – Mrkva” u Kapela Dvoru

Povodom Dana Mjesnog odbora Kapela Dvor i blagdana svetog Ivana Krstitelja, u Kapela Dvoru, naselju u općini Lukač, u organizaciji Nogometnog kluba Dinamo te pod pokroviteljstvom Općine Lukač i Mjesnog odbora Kapela Dvor, jučer (nedjelja) je odigran Memorijalni malonogometni turnir “Marijan Draganić – Mrkva”.

Na turniru je sudjelovalo sedam ekipa (Amateri, Krastavci, Lugano, Pink Panter, Mamići, Instal Term i TTIX), koje su u prvom dijelu natjecanja bile podijeljene u dvije skupine. Po dvije najbolje momčadi u svakoj skupini plasirale su se u polufinale.

U prvoj polufinalnoj utakmici ekipa TTIX došla je do pobjede nad Pink Panterom 4:3. U drugoj polufinalnoj utakmici Instal Term bio je uvjerljiv u ogledu s Amaterima 8:1.

U uzbudljivoj utakmici za treće mjesto Amateri su u završnici došli do pobjede nad Pink Panterom 4:3.

TTIX u finalu s Instal Termom propustio je prednost od 2:0 i 3:2 te na kraju izgubio rezultatom 5:3. Bila je ovo ujedno i druga pobjeda Instal Terma protiv ekipe TTIX na ovom turniru, nakon pobjede u grupnoj fazi natjecanja.

Za Instal Term nastupili: Mario Marošević, Dino Milinović, Leo Kirin, Slavco Dimov, Krešimir Pipić, Dorian Mikičić, Ivan Biondić, Rok Horaček, Patrik Kvrgnjaš i Luka Skoko.

Za TTIX nastupili: Miroslav Ćorić, Jozo Iličić, Karlo Udovičić, Hrvoje Juhas, Alen Hodak, Ronaldo Rengel, Rene Prugovečki, Tin Szabo, Abdelrahman Fawzy Youseff Ali i Tomislav Blažević.

Najbolji strijelac turnira bio je Patrik Kvrgnjaš, dok je za najboljeg vratara proglašen Leo Kirin, obojica iz pobjedničke momčadi Instal Term. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Ronaldo Rengel iz ekipe TTIX.

Pehare i pokale najboljim momčadima i pojedincima uručio je sin Marijana Draganića “Mrkve” – Karlo Draganić.

Rezultati:

Polufinale:

Pink Panter – TTIX 3:4
Instal Term – Amateri 8:1

Utakmica za treće mjesto:

Pink Panter – Amateri 3:4

Finale:

TTIX – Instal Term 3:5

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content