Građanskoj inicijativi ParkRunners Našice donirana vrijedna donacija

U dogovoru s Gradom Našice i gradonačelnikom Krešimirom Kašubom jučer (petak) a na zahtjev ParkRunnersa Našice na ulazu Perivoj Pejačević postavljen je betonski stol s dvije klupe koji će služiti svim posjetiteljima parka.

-Često govorim kako je Grad Našice grad udruga, a danas imam priliku predstaviti građansku inicijativu na jedan poseban način. Njihov predstavnik je rekao kako se okupljaju svakoga petka, trenutno njih 15-ak ali očekuju kako će inicijativa širiti. Grad Našice je prepoznao ovu inicijativu gdje promoviraju zdrav život, sport trčanje i druženje te u razgovoru s njima donirali smo stol s klupama koji će služiti ne samo njima nego i svim posjetiteljima našega prekrasnog parka. Ovim putem želim pozvati sve sugrađane i sugrađanke da se pridruže inicijativi građana – rekao je gradonačelnik Krešimir Kašuba.

IMG 20240628 165646

Predstavnik ParkRunnersa Nenad Mirković zahvalio je na vrijednoj donaciji istaknuvši važnost suradnje s Gradom Našice.

– Ova inicijativa je nastala s idejom da se građani slobodne volje okupe i zajedno trče. Mi se svakoga petka u 18 sati okupljamo u parku i bilo bi nam drago da nam se pridruže i ostali sugrađani od onih najmlađih do najstarijih svi su dobrodošli. Smatramo da si svatko može prilagoditi dužinu trčanja i tempo, a naš je cilj promovirati zdrav život i kulturu trčanja. Ova donacija nam zaista puno znači jer će nam biti od velike pomoći, ali ne samo nama već i svima posjetiteljima Ovo će nam biti početna točka, ali i cilj gdje ćemo se moći okupljati nakon trčanja – izjavio je Nenad Mirković.

– Mi smo sigurni kako će nama i svima posjetiteljima parka ova kluba i stolice služiti za odmor i druženje. Ovim putem zamolili bi da se ova vrijedna donacija čuva i ne oštećuje – poručili su ParkRunnersi.

(icv.hr, ak, Foto: A. Koš)

IMG 20240628 165355

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content