Ekipa “Spiralna impostacija” najbolja na Ljetnom nogometnom kvizu u Rezovcu

U društvenom domu virovitičkog prigradskog naselja Rezovac sinoć (subota) je, u organizaciji mjesnog županijskog premijerligaša, održano ljetno izdanje nogometnog kviza.

Europsko prvenstvo u nogometu i vruće vrijeme nisu bili prepreka da se okupi 21 ekipa, a kviz je elokventno vodio Marijan Smojver. U preko tri sata i tri grupe od po 15 pitanja iz svjetskog, europskog, hrvatskog i lokalnog nogometa nekadašnji i sadašnji nogometaši, suci i navijači prezentirali su svoje znanje o “najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu”.

Prvo mjesto osvojila je ekipa “Spiralna impostacija” s 57,5 bodova u sastavu Zoran Petrić te braća Matej i Tin Resler. Drugo mjesto osvojili su zimski pobjednici Krešimir Tomljanović, Marko Doppler, Nikola Suvajac i Antonio Ilijašević čija je ekipa “Simon Ngapandouetnbu” osvojila 56,5 bodova. Do bronce su došli Slaven Poljak, Damir Škorjanec, te otac i sin Zdravko i Vedran Lefler s ekipom pod nazivom “George Best” s 54 osvojena boda.

Medalje, pehare i nagrade najboljima uručio je predsjednik NK Rezovac Ivan Marković. Posebno priznanje i prigodnu nagradu dobio je voditelj Marijan Smojver.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content