ZAVRŠNICA U-11 Virovitičanke poražene od Sinja: Danas utakmica za sedmo mjesto

Nakon poraza u četvrtfinalu protiv Podravke, pred lavicama je jučer bila i utakmica za plasman od 5. do 8. mjesta koja ih je spojila s ekipom Sinja, a tijekom svih 30 minuta gledala se neizvjesna borba za pobjedu.

Nakon što su Sinjanke otvorile utakmicu s 2:0, virovitičke lavice preokrenule su rezultat u svoju korist na 3:2, no prva dionica završena je u egalu rezultatom 5:5. Najveću prednost Virovitičanke su imale sredinom drugog dijela kada su povele 9:6, u posljednjih deset minuta ušlo se s +2 (11:9), no uporne rukometašice Sinja uspjele su se vratiti te s dva vezana zgoditka u samoj završnici utakmice slaviti 15:13.

Ema Silner bila je najraspoloženija kod lavica, a postigla je sedam golova. Danas je pred 1234 Viroviticom još jedan susret, onaj za sedmo mjesto, a igrat će kontra Zrinskog iz Čakovca. Utakmica je na rasporedu u 12 sati uz prijenos na službenom Youtube kanalu Hrvatskog rukometnog saveza.

SINJ – 1234 VIROVITICA 15:13
1234 Virovitica: Nika Babec 2, Laura Barčan, Karla Đurđević, Nia Maria Čižić 1, Sara Slamić 2, Pavla Đurčević, Petra Kovačević 1, Ema Silner 7, Ema Đurđević, Lorena Erceg, Tena Pavoković, Mia Vuković, Sara Vukšić, Lea Blažević, Lucija Turkalj, Nicol Albreht, treneri: Darko Grdić i Andrijana Miklić.

(www.icv.hr, mra, foto: HRS) 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content