Poznati termini i mjesta odigravanja finalnih utakmica Županijskog nogometnog kupa

U prostorijama Županijskog nogometnog saveza u Virovitici izvučena su domaćinstva finalnih utakmica Županijskog nogometnog kupa u konkurenciji seniora, koje će se igrati između županijskog premijerligaša Bratstva i trećeligaša Pitomače.

Prva utakmica igra se 30. svibnja u 17:30 sati na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju, a uzvratna utakmica igra se na pitomačkom Gmanju u nedjelju 9. lipnja u 17:30 sati. Iako je prvotno bilo planirano da se druga utakmica igra u subotu 8. lipnja, zbog gostovanja zagrebačkog Dinama na proslavi 50. rođendana Mladosti u Vukosavljevici dogovorom klubova, zbog promidžbe nogometa, uzvrat se igra dan kasnije.

U slučaju ako ukupan rezultat obje utakmice bude neriješen, bolja je momčad koja je postigla više pogodaka u gostima, a u slučaju da je i tada rezultat izjednačen izvode se jedanaesterci.

– Za naš klub već sam plasman u finale je veliki uspjeh. Pitomača je favorit, međutim pokušat ćemo im pružiti dostojan otpor- nakon izvlačenja rekao je predstavnik Bratstva Robert Špiranec.

Zadovoljan je bio i predstavnik Pitomače Goran Perović.

– Mi smo svoje ciljeve ove sezone realizirali. Uzvratna utakmica odlično će nam se uklopiti u proslavu Dana općine Pitomača- zaključio je Goran Perović.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content