Počeli upisi u besplatnu školu tenisa za djecu s područja općine Lukač: Evo gdje će se održavati treninzi

Teniski klub TVIN Virovitica već nekoliko godina u suradnji s Teniskim savezom Virovitičko-podravske županije za djecu s područja grada Virovitice organizira besplatnu školu tenisa. Ove godine, ujedno i početkom nove teniske sezone na otvorenom, TK TVIN odlučio je organizirati besplatnu školu tenisa za mališane s područja okolnih općina, a prva na redu je općina Lukač.

Organizaciju besplatne škole tenisa, uz TK TVIN, potpisuju Općina Lukač i Osnovna škola Ivana Gorana Kovačića iz Gornjeg Bazja, uz potporu Ministarstva turizma i sporta, Virovitičko-podravske županije i Sportske zajednice VPŽ.

Treninzi će se održavati na terenima TK TVIN (Zbora narodne garde 4, Virovitica), u multifunkcionalnoj hali Viroexpo u Virovitici i sportskoj dvorani Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića u Gornjem Bazju. Upisi su počeli, a svoje dijete možete prijaviti na broj mobitela 098/ 167 8097. Voditelj Škole tenisa je licencirani trener Saša Felendeš.

Sport je važan čimbenik u očuvanju zdravlja i prevenciji raznih bolesti, tenis ima i veliki odgojni potencijal, a redovito treniranje i vježbanje potiče djecu na usvajanje zdravog stila života i razvijanje radnih navika.

-Cilj je zadržati što više tenisača početnika u sportu nastojeći da im prvo iskustvo bude pozitivno i ugodno. Treninzi će biti organizirani kroz zabavu i ugodnu atmosferu, koja je jako važna za početak bavljenja tenisom.Važno je naglasiti da igrači već na prvom treningu dobivaju osjećaj da je igrati tenis, servirati, trčati i brojati nešto vrlo lijepo – rekao nam je Felendeš.

Škola traje cijelu godinu, a za sve polaznike osigurani su sportski rekviziti (reketi, loptice i teniske mreže).

(www.icv.hr, TK TVIN)

Skola tenisa

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content