Pitomača u derbiju bolja od Varteksa: Sloga slavila u Slatini, Milinović predvodio Bratstvo do pobjede

Donosimo rezultate danas odigranih nogometnih utakmica klubova s područja Virovitičko-podravske županije.

3. NL SJEVER

PITOMAČA – VARTEKS 2:1

Nogometaši Pitomače slavili su u današnjem derbiju protiv varaždinskog Varteksa s 2:1, a sva tri zgoditka postignuta su u prvom dijelu. Momčad Ivana Presečana povela je golom Akinkumni Mayowa Olorunfemia u 18. minuti, izjednačio je Saša Stojko u 27., dok je pobjedu domaćinima osigurao Marko Matančić u 31. minuti utakmice.

POLET – VIROVITICA 5:0

Virovitičani su teško stradali u Svetom Martinu na Muri od Poleta, domaćini su slavili s 5:0. Tri gola za domaćina postigao je Nino Patafta, a po jednog Filip Perčić i Andrej Jurinić.

4. LIGA BJ-KC-VT

SLATINA – SLOGA 1:3

Županijski derbi odigran je danas u 4. ligi, a Sloga je slavila na gostovanju u Slatini. Iako su domaćini poveli već u 8. minuti golom Matije Bubaša, gosti su do preokreta došli golovima Matheus Felipea de Jesus Silve (29′), Danijela Zebeca (49′) i Marina Zdelara u trećoj minuti sudačke nadoknade.

PREMIJER ŽNL

BRATSTVO – CRNAC 6:1

U jedinoj danas odigranoj utakmici Bratstvo je došlo do uvjerljive pobjede kontra Crnca. Najefikasniji je bio Dino Milinović s tri gola, Filip Rebić i Antonio Paulović postigli su po jednog, dok je preostali pogodak Bratstva bio autogol Roberta Sudarića. Jedini gol za goste postigao je Franko Šterl.

1. ŽNL

OREŠAC – SVETI ĐURAĐ 1:3

Sveti Đurađ došao je do pobjede na gostovanju u Orešcu. Damir Litrić poentirao je za vodstvo domaće momčadi u 27. minuti, no gosti su u nastavku režirali preokret. Dva gola postigao je Matej Vinak (69′, 84′), a jednog Tin Szabo (90′).

NO LIMIT TVIN – MUNJA 2:1

U drugoj utakmici dana virovitički No Limit Tvin upisao je tri boda protiv Munje iz Velikog Rastovca. Domagoj Šteger šokirao je domaćine u 3. minuti, no već u 12. Theo Filipović vraća stvari na početak. Pobjedu domaćinu osigurao je Benjamin Široki dvije minute prije odlaska na odmor.

2. ŽNL ZAPAD

SLOGA – GRADINA 6:1

Sloga iz Dugog Sela Lukačkog bila je uvjerljiva na svom terenu protiv Gradine. Po dva gola postigli su Dejan Mioljević i Mihael Taušan, jednog Ivan Vojvodić, a preostali gol je autogol Daria Sitara. Jedini gol za Gradinu postigao je Matej Sitar. 

TURNAŠICA – ŠN GRANIČAR OKRUGLJAČA 3:2

Zanimljiva utakmica odigrana je u Turnašici. Petar Škrinjar poentirao je za vodstvo domaćina u 16. minuti, no već dvije minute kasnije izjednačio je Šimun Bartolić. Alen Fučkar u potpunosti je preokrenuo utakmicu u 64. minuti kada je pogodio za 1:2, izjednačio je Ivan Kovač četiri minute kasnije, a pobjedu domaćinima osigurao je Tomislav Tišljar u 78. minuti.

ARŠANJ – OTROVANEC 0:1

U posljednjoj utakmici kola momčad Aršanja proslavila je naslov prvaka, a opuštanje u domaćim redovima iskoristio je Otrovanec koji je slavio golom Antonia Bugarinovića.

2. ŽNL ISTOK

MLADOST 1930 – MELJANI 10:1

Čađavačka Mladost 1930 bila je uvjerljiva na svom terenu kontra Meljana. Tri gola u uvjerljivoj pobjedi postigao je Ivan Sraka, po dva Andrej Puškadija i Tomislav Kovač, a po jednog Angelo Oškroban, Kristijan Vukalović i Karlo Car. Jedini gol za goste postigao je Robert Bočkaj.

VAŠKA – MIHOLJAC 0:6

Siguran je bio i Miholjac u Vaškoj. Bojan Dmitrović bio je trostruki strijelac, Boris Bihar dvostruki, dok je jedan gol postigao Danijel Čakanić.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content