NESVAKIDAŠNJI PRIZOR U Slatini ponovno odbjegli bik, na teren izašli vatrogasci i policija

Danas oko 9:30 sati, stanovnici Slatine su se našli u središtu neobične situacije kada je odbjegli bik pobjegao iz prikolice u vožnji između križanja ulica J. J. Štrosmajera i Lipa, s ulicama Braće Radić i Matije Gupca, te se kretao u blizini motela. Prema riječima očevidaca, životinja je bila relativno mirna, pasla je travu i nije pokazivala agresivno ponašanje, no postojala je opasnost od ugrožavanja prometa.

Dojava o incidentu stigla je od zabrinutog građanina, nakon čega su vatrogasci JVP Slatina i policija intervenirali na terenu. U cilju osiguranja sigurnosti svih sudionika u prometu, promet je bio zatvoren dok se situacija ne riješi.

Srećom, vlasnici bika brzo su reagirali i uspjeli ga zbrinuti te ga nakon pola sata ponovno utovarili u prikolicu. Nakon toga su nastavili svoj put. Zahvaljujući brzoj akciji, situacija je uspješno riješena bez ozbiljnijih posljedica.

Ovaj događaj podsjetio je mnoge stanovnike na sličnu situaciju koja se dogodila prije gotovo četiri godine, kada je ulicama Slatine trčao bik imenom Joza. Joza je tada pobjegao iz Mesoprerade, lokalne tvrtke za preradu mesa, i izazvao sličnu pomutnju. 

(icv.hr, Foto: čitatelj, D. Fišli)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content