Nastavak 1. ŽNL i zanimljive borbe za naslov: No Limit TVIN gostuje u Svetom Đurađu, Vukosavljevčani putuju u Veliki Rastovac

Momčadi 1. županijske nogometne lige ovog vikenda igraju utakmice 24. kola.

U subotu, 18. svibnja u 17:30 sati igra se jedna utakmica. U općinskom debiju u Jugovom Polju domaći Plavi ugostit će Orešac. Gosti neće biti kompletni, jer pravo nastupa nemaju Matej Nemet i Ivan Jugović.

Sve ostale utakmice igraju se u nedjelju, 19. svibnja u 17:30 sati. Vodeći No Limit TVIN gostuje u susjedskom derbiju u obližnjem Svetom Đurađu, kod istoimene domaće ekipe. Obje momčadi trebale bi biti kompletne. Gosti, koji se bore za naslov prvaka, favoriti su u ovom susretu, ali će domaći igrači nastojati doći do pozitivnog rezultata kako bi napravili iskorak iz opasne zone prema sredini tablice.

Drugoplasirana Mladost iz Vukosavljevice putuje kod Munje u Veliki Rastovac. Munja je u prošlom kolu dosta namučila No Limit TVIN. Sigurno će i u ovoj utakmici pokušati doći do uspjeha i to pred svojim navijačima. U gostujućoj momčadi neće biti kažnjenog Mirka Dražetića.

Zanimljivo bi trebalo biti u Koriji, gdje je Omladinac domaćin Croatiji iz Grabrovnice. Obje momčadi pokušat će nadoknaditi izgubljene bodove u prošlom kolu. U domaćoj momčadi neće moći istrčati Antonio Štefanec, dok gosti nemaju kažnjenih igrača.

Drava iz Terezinog Polja svoje domaće utakmice i dalje igra na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju. Ovog puta ugostit će Podgorje. Momčad trenera Kristijana Brnadića nije pobijedila od kraja ožujka pa će sigurno nastojati prekinuti taj negativan niz. Gosti sigurno neće doputovati s bijelom zastavom, iako u sastavu neće biti Tomislava Krmpotića.

U Novoj Šarovki se igra općinski derbi između Podravca iz Sopja i Dinama iz Josipova. Gosti iz Josipova su veliki favoriti i sve osim njihove uvjerljive pobjede bilo bi veliko iznenađenje. U redovima Podravca i dalje pravo nastupa nema Tomislav Sopjanac.

Na listi strijelaca vodeći Mateo Nemčec iz Mladosti s 49 postignutih pogodaka neuhvatljiv je konkurenciji. Drugi je njegov suigrač Stipo Djak, koji je postigao 27.

(www.icv.hr, mš, foto: L. Ladović)

1. ZNL

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content