3. NL SJEVER Virovitičani nakon slavlja u Kupu “love” novu ligašku pobjedu

Nakon poraza u posljednji trenucima utakmice u Kotoribi, nogometaši Virovitice u četvrtfinalu Županijskog nogometnog kupa pobijedili su na gostovanju Lukač 05 rezultatom 8:0. To je bio odličan pucački trening za “narančasto – crne”, posebice što se nakon dugotrajnog posta iskazao Davor Sinjaković koji je pet puta pogodio suparničku mrežu.

Takova utakmica dodatno je podigla atmosferu među nogometašima Virovitice uoči utakmice 23. kola 3. nogomete lige Sjever koja je na rasporedu sutra u 17 sati, a u kojoj će Virovitica ugostiti Međimurje iz Čakovca.

– Mi u svakoj utakmici do kraja prvenstvenog natjecanja idemo na pobjedu jer samo tako možemo izbjeći začelje tablice, a to se posebice odnosi na domaće utakmice. U Lukaču smo pokazali da nismo zaboravili postizati pogotke. Nadam se da ćemo u istom ritmu nastaviti i u subotu- susret je najavio trener Virovitice Krešimir Crvenka.

U sastavu neće biti “radilice” na sredini terena Samuela Spudića koji će pauzirati zbog tri žuta kartona, dok bi svi ostali igrači trebali konkurirati za početnu momčad. Očekuje se i dobar odziv gledatelja koji će moći vidjeti kvalitetan nogomet i zanimljivu utakmicu.

ta

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content