3. NL SJEVER Uvjerljiv poraz momčadi Virovitice kod prvaka, Patafta trostruki strijelac za Polet

Nakon nekoliko dobrih utakmica koje su nogometaši Virovitice odigrali na gostovanjima kod Poleta u Svetom Martinu na Muri, u 24. kolu 3. nogometne lige Sjever uvjerljivo su poraženi rezultatom 5:0.

U sedmoj minuti Polet je poveo zgoditkom Filipa Peričića. Nakon toga, gosti su imali nekoliko prigoda koje nisu iskoristili pa se na odmor otišlo s minimalnom prednošću domaćih nogometaša.

U 49. minuti Nino Patafta s bijele točke povećao je prednost Poleta na 2:0. Isti igrač u 67. minuti postiže i treći pogodak za “crvene”. U 73. minuti, nakon prekršaja na Nikolaosu Antoniadisu, sudac Marko Dergez pokazuje na bijelu točku. Loptu uzima Antoniadis, ali ga je domaći vratar Dino Jambres nadmudrio. U kontri svojim trećim pogotkom Patafta povećava domaću prednost na 4:0. Konačnih 5:0 postavio je Andrej Jurinić devet minuta prije kraja utakmice.

-Jedna od naših najlošijih utakmica ove sezone. Svojom srčanošću ponovno se istakao Abe Dylan Lorris Junior – susret je rezimirao trener Virovitice Krešimir Crvenka.

Polet – Virovitica 5:0
Najbolji u virovitičkim redovima: Abe Dylan Lorris Junior

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content