2. ŽNL ZAPAD Bušetina 1947 preokrenula u Gradini: Sloga uvjerljiva protiv Otrovanca, a ŠN Graničar Okrugljača protiv Stare Brezovice

Odigrane su utakmice posljednjeg, 18. kola 2. ŽNL Zapad.

Viceprvak Sloga iz Dugog Sela Lukačkog s uvjerljivih 4:0 slavila je na gostovanju kod Otrovanca. Dejan Mioljević poentirao je u 20. minuti za prednost gostiju te ujedno osigurao vodstvo na poluvremenu, na 0:2 povisio je Sanju Dhamel u 50. minuti, dok su konačni rezultat osigurali Mioljević svojim drugim golom i Mihael Taušan. Dodajmo i kako je Otrovanec utakmicu završio s deset igrača nakon drugog žutog kartona Ivana Šimunije u 75. minuti.

Do domaće pobjede došla je ŠN Graničar Okrugljača koja je s 5:1 ispratila Staru Brezovicu. Po dva zgoditka za domaćine postigli su Niko Sučić i  Alen Fučkar, jednog je dodao Saša Ivanešić, dok je jedini strijelac za goste bio Ante Gradinjan.

Najefikasnija utakmica odigrana je u Gradini gdje je gostovala Bušetina 1947. Tri minute bile su dovoljne Patriciu Munjekoviću da goste dovede u prednost, no do odlaska na predah Gradina je preokrenula utakmicu golovima Josipa Eršeka i Marija Jozića. Jozić je svojim drugim golom u 48. minuti povisio na 3:1, Martin Brlas minutu kasnije vratio je neizvjesnost u utakmicu, a pitanje pobjednika riješeno je u posljednjih 15 minuta. Tomislav Matovina izjednačio je u 76. minuti, Ante Martić doveo je goste u prednost minutu kasnije, dok je konačnih 3:5 postavio Munjeković svojim drugim golom u 93. minuti.

tablica 12

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, NK Bušetina 1947)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content