2. ŽNL ISTOK Deset pogodaka Kristiana Kokorića u uvjerljivoj pobjedi Standarda: Dvije Mladosti slavile na gostovanjima, Miholjac minimalno bolji od Krčevine

Odigrane su utakmice 21. kola 2. ŽNL Istok.

Vodeći Standard bio je najuvjerljiviji proteklog vikenda, a na domaćem terenu slavili su protiv Vaške s 12:0. Prvo ime utakmice bez dvojbe je Kristian Kokorić koji je mrežu gostiju zatresao čak deset puta, dok su po gol upisali Mateo Tomeković i Franjo Hudoletnjak. Dodajmo i kako je Vaška svih 90 minuta igrala s deset igrača.

Drugoplasirana Mladost iz Bakića također je došla do nova tri boda, a pitanje pobjednika na gostovanju kod Slavonca riješeno je u prvom dijelu utakmice. Za vodstvo od 0:4 pogađali su Ivan Santi (22′), Danijel Ciglar (28′, 42′) te Ivan Blašković (34′), početkom drugog dijela smanjio je Alen Nikolaus, a konačnih 1:5 postavio je Tomislav Vukovski 15-tak minuta prije kraja susreta. Slavonac je cijelu utakmicu odigrao s igračem manje.

Čađavačka Mladost 1930 došla je do gostujuće pobjede u Grabiću. Marijan Hranj pogodio je za 1:0 u 10. minuti, no prednost je trajala niti punih 60 sekundi budući da je u istoj minuti izjednačio Marko Mudri. Karlo Car u 68. pogađa za 1:2, isti je igrač povisio na 1:3 u 72. minuti, a konačnih 1:4 postavio je Tomislav Kovač deset minuta kasnije. Pobjeda gostiju, koji su od 68. minute igrali s igračem više nakon ozljede Maria Kovača mogla je biti uvjerljivija, no Tomislav Kovač nije bio precizan s bijele točke u 85. minuti.

Jedan gol riješio je pitanje pobjednika između Miholjca i Krčevine, a njega je postigao Bojan Dmitrović u 43. minuti. Domaćini su u završetku utakmice ostali s deset igrača na terenu nakon isključenja Tomislava Klementa.

(www.icv.hr, mra, foto: NK Standard Nova Šarovka)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content