1. ŽNL No Limit TVIN slomio otpor Munje, a Sveti Đurađ iznenadio Orešac: Preostale utakmice igraju se danas

Ovog vikenda igraju se utakmice 23. kola 1. županijske nogometne lige. Prve dvije utakmice odigrane su jučer. Munja iz Velikog Rastovca doputovala je kod vodećeg No Limit TVIN-a sa samo 11 igrača, no to gostima nije bila prepreka da zgoditkom Domagoja Štegera u trećoj minuti povedu 1:0. Poravnao je Theo Filipović s bijele točke devet minuta kasnije. Redale su se prigode domaće momčadi, ali mladi domaći igrači nisu uspjeli pronaći put do gostujuće mreže sve do 43. minute, kada je Benjamin Široki doveo No Limit TVIN u prednost od 2:1. U drugom dijelu utakmice rezultat se nije mijenjao.

Orešac je na svom terenu poveo u susretu sa Sveti Đurađom zgoditkom Damira Litrića u 27. minuti s bijele točke. U 61. minuti teren je morao napustiti igrač Orešaca Matej Nemet zbog drugog žutog kartona, a gosti su u završnici iskoristili igrača više na terenu. Poravnao je Matej Vinak s bijele točke, a pobjedu Svetom Đurađu od 3:1 donijeli su svojim zgodicima Matej Vinak u 84. i Tin Szabo u posljednjoj minuti utakmice.

Preostale četiri utakmice igraju se danas u 17 sati.

Dojučerašnji lider Mladost iz Vukosavljevice na svom Parku igra s Omladincem iz Korije. U domaćim redovima neće biti Doriana Sesvečana, dok bi gosti trebali biti kompletni. Mladost bi trebala biti favorit, ali i gosti imaju svoju računicu kako doći do bodova.

Najuspješnija momčad proljeća, Dinamo, na svojoj Ciganki u Josipovu dočekuje Dravu iz Terezinog Polja. Drava će nastojati prekinuti crni niz od četiri utakmice bez bodova, ali domaća momčad razmišlja samo o pobjedi.

Nogometaši Croatije u Grabrovnici će nastojat iznenaditi favoriziran DOŠK iz Dolaca te doći do nova tri boda.

Podgorju na domaćem travnjaku trebaju tri boda u susretu s Plavima iz Jugovog Polja kako bi se odmaknuli od nesigurnih pozicija na tablici koje ne garantiraju ostanak u ligi.

Igrač Mladosti Mateo Nemčec gotovo može slaviti titulu najboljeg strijelca jer je 45 puta pogađao suparničke mreže. Daleko iza njega su njegov suigrač Stipo Djak i Antonio Paulović, koji proljetos igra u Premier Ligi s po 25 golova, Theo Filipović iz No Limit TVIN-a postigao je 18, a Matej Nemet iz Orešca 16 zgoditaka.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content