1. ŽNL No Limit TVIN i Mladost drže vrh: Uvjerljive pobjede Plavih i Dinama

U prvoj utakmici 24. kola 1. županijske nogometne lige u Jugovom Polju igrao se općinski derbi između domaće ekipe Plavi i Orešca. Gosti su doputovali sa samo devet igrača što je domaća momčad obilato iskoristila i došla do pobjede 8:1. Marijan Holec bio je strijelac u šestoj, 19. i 29. minuti. Dominik Kralj je pogodio gostujuću mrežu u 79., 82. i 84. minuti, a Andras Dujam u 33. minuti. Gostujući igrač Ivan Nemet pogodio je vlastitu mrežu u trećoj minuti, dok je jedini pogodak za goste postigao također Ivan Nemet u 55. minuti.

U susjedskom gradskom derbiju vodeći No Limit TVIN je protutnjao kroz Sveti Đurađ. Gosti su poveli 3:0 zgodicima Leonnarda Alavanje u sedmoj, Dominika Belanija u 16. i Thea Filipovića u 23. minuti. Za Sveti Đurađ u 34. minuti poentirao je Matej Vinak. Svojim drugim pogotkom u 40. minuti Leonnardo Alavanja postavio je konačan rezultat prvog dijela 4:1. U prvoj minuti nastavka drugi zgoditak za Sveti Đurađ postiže Matej Vinak. Konačnih 6:2 za No Limit TVIN postavlja zgodicima u 51. i 75. minuti Ivano Lazić.

U Velikom Rastovcu Munja je u 19. minuti zgoditkom Luke Vide povela u susretu s Mladosti iz Vukosavljevice. Gosti su došli do preokreta i pobjede 2:1 zgodicima Domagoja Pakšeca u 24. minuti iz kaznenog udarca i Matea Nemčeca u 74. minuti iz igre.

U općinskom derbiju između Podravca iz Sopja i Dinama iz Josipova, koji se igrao u Novoj Šarovki, Josipovčani su došli do velike pobjede od 12:1. Sedam zgoditak postigao je Brazilac Matheus Vinicius Ribeiro De Oliveira, dva puta strijelac je bio Darko Kokoška, dok su po jednom mrežu Podravca pogodili Antonijo Kušen, Damjan Okolić i Antonio Krušelj. Jedini pogodak za Podravac postigao je Mario Matić.

Drava iz Terezinog Polja, na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju, pobijedila je Podgorje 4:0. Elvis Klaus bio je strijelac u prvoj i 70., Mario Bedeković u 13., a Josip Draganić u 72. minuti.

Zanimljivo je bilo u Koriji gdje je kod Omladinca gostovala Croatia iz Grabrovnice. Gosti su poveli pogotkom Antuna Hodaka u 19. minuti. Zgodicima Karla Horvatinovića u 57. i Josipa Barusića u 75. minuti Omladinac vodi 2:1. Sedam minuta prije kraja utakmice Josip Petefi izjednačio je rezultat na 2:2. Za pobjedu Omladinca od 3:2 strijelac je minutu prije kraja utakmice bio Valentino Jeličić.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content