ŽUPANIJSKI KUP Slatina u gradskom derbiju bolja od sladojevačke Slavonije

Na stadionu Antuna Tone Butorca jučer je pred stotinjak gledatelja odigrana utakmica osmine finala Županijskog nogometnog kupa za seniore između Slatine i Slavonije iz Sladojevaca.

Već u drugoj minuti Patrik Fotez svladalo je gostujućeg vratara Marka Galešića, a na 2:0 u 19. minuti povećao je Mateo Jerešić. Iz slobodnog udarca u 27. minuti na 3:0 povećao je Renato Pecolaj dok je u drugom dijelu domaća momčad postigla još jedan pogodak. Nakon solo prodora gostujuću mrežu u 59. minuti pogodio je Dominik Bogati za konačnih 4:0.

Kako je vratar Slatine Mario Embrešić bio odsutan, vrata Slatine uspješno je čuvao veteran Nedeljko Vrbaslija.

– U igru sam ubacio sve raspoložive igrače i rutinski smo došli do pobjede- nakon utakmice kratak je bio trener Slatine Darko Krsnik.

U gostujućim redovima zadovolji su bili igrom u drugom dijelu utakmice.

– Ne mogu biti nezadovoljan igrom moje momčadi. U prvi dio smo ušli malo opuštenije što se vidjelo na rezultatu, no u nastavku smo odigrali puno ozbiljnije pa smo primili samo jedan pogodak- rezimirao je trener Slavonije Mile Pokopčić.

Danas se u 17 sati igra preostalih pet utakmica osmine finala Županijskog nogometnog kupa. Virovitica će na terenu Sportskog centra Vegeška,ugostiti DOŠK iz Dolaca. Lukač 05 u susjedskom derbiju domaćin je Dinamu iz Kapele Dvora. Sloga je u Zdencima domaćin virovitičkom No Limit TVIN-u, a Dinamo u Četekovcu dočekuje Suhopolje. U Novoj Bukovici igraju Zrinski i Mladost iz Čačinaca.

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content