4. NL BJ-KC-VT Dinamo odnio bodove iz Zdenaca, Slatina u završnici do pobjede u Kunovcu

Nogometaši Sloge u susret 20. kola 4. nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica s Dinamom iz Predavca, odigranom na Jelsinu, ušli su loše što koriste gostujući nogometaši i u trećoj minuti vode zgoditkom Antonija Đuričića. Petar Špoljarić poravnao je u 15. minuti, ali već u idućem napadu gosti ponovno vode pogotkom Franje Jakovića. U 70. minuti Brazilac Matheus Felipe De Jesus Silva iz slobodnog udarca poravnao je rezultat na 2:2, a nekoliko minuta kasnije nogometaši Sloge preko Marina Zdelara mogli su doći do prednosti, ali bez uspjeha. Iskusni gosti u samoj završnici golovima Josipa Gegića u 80. i Mateja Bošnjaka u 87. minuti dolaze do pobjede 4:2.

– Ovo je bila naša najlošija utakmica u ovoj sezoni. Ušli smo dosta loše u utakmicu, no usprkos tome mogli smo doći i do pobjede- rezimirao je trener Sloge Danijel Ciglar.

Sloga Zdenci – Dinamo Predavec 2:4
Najbolji u domaćim redovima: Matheus Felipe De Jesus Silva

Nogometaši Slatine jučer su u 11 sati gostovali kod Bratstva u Kunovcu. Slatinčani su poveli zgoditkom Mateja Kupresa u 15. minuti, devet minuta kasnije poravnao je Bruno Vidović, a zgoditkom Benjamina Dijanešića tri minute prije odlaska na odmor Slatina je ponovno u prednosti 2:1. Sredinom drugog dijela utakmice, u 66. minuti, Damir Azizi poravnao je rezultat na 2:2. Pobjedu gostujućoj momčadi svojim zgoditkom u prvoj minuti sudačke nadoknade donio je Marko Šuntić.

Bratstvo Kunovec – Slatina 2:3
Igrač utakmice. Matej Kupres

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content