3. NL SJEVER Virovitica na kraju osvojila samo bod u ogledu s Koprivnicom

U 21. kolu 3. nogometne lige Sjever na terenu Sportskog centra Vegeška igrao se derbi dvije momčadi koje se nalaze na začelju prvenstvene tablice- Virovitice i Koprivnice.

Utakmica je odigrana u žustrom tempu bez puno prilika za zgoditke. U 42. minuti gostujuća obrana nepropisno je zaustavila domaćeg stopera Karla Majtanića, nakon čega je sudac Nino Vugrinec pokazao na bijelu točku. Siguran realizator bio je Grk Nikolaos Antoniadis.

Od početka drugog dijela utakmice vidjelo se da su gosti iz Koprivnice agresivnije krenuli prema domaćim vratima.

To im se isplatilo u 57. minuti kada je Marko Knežević dalekometnim udarcem prevario domaćeg vratar Antu Šimića za 1:1. Desetak minuta kasnije gosti su bili blizu svom drugom zgoditku, ali je domaća obrana uspjela uspješno izblokirati njihov napad. Gosti su u toj akciji neosnovano tražili kazneno udarac, ali se sudačka trojka nije obazirala na njihove proteste. Do kraj se igralo otvoreno i napadački, ali bez izrazitijih prigoda za zgoditke.

– Ponovno nam je nedostajao mali korak u završnici napada kako bi došli do tri boda. Nadam se da ćemo do kraja uspjeli doći do pozicije koja nam osigurava ostanka u ligi- rezimirao je trener Virovitice Krešimir Crvenka.

Virovitica – Koprivnica 1:1
Igrač utakmice: Karlo Majtanić

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content