2. ŽNL ISTOK Papuk slavio protiv Krčevine: Vaška i Mladost podijelili bodove

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 14. kola 2. ŽNL Istok. Najefikasnije je bilo u Orahovici gdje je Papuk dočekao Krčevinu iz Čađavačkog Luga. Mreže su mirovale u prvih pola sata igre, a do odlaska na odmor Krčevina je golovima Gabrijela Obšivaća došla do 0:2. Vratio se Papuk u utakmicu već na samom startu drugog dijela kada je svog vratara matirao Antonio Eršegović, dok je u 63. minuti Jakov Radočaj pogodio za 2:2. Samo pet minuta bilo je dovoljno Krčevini da vrati prednost na svoju stranu, strijelac je bio Sebastijan Herceg, no niti to im nije bilo za nove bodove. Franjo Orina bio je precizan u 73. minuti s bijele točke za 3:3, Kristijan Ovžetski prevario je svog vratara za 4:3 vodstvo Papuka, a konačan rezultat utakmice potavio je Orina svojim drugim golom dvije minute prije kraja. Krčevina je od 64. minute igrala s igračem manje budući da je zbog drugog žutog kartona igru morao napustiti Alen Eršegović. 

Bakićka Mladost gostovala je u Vaškoj gdje je računala na bodove kod posljednjeplasirane momčadi lige, no nešto se pitalo i domaćine. Jurica Culej bio je strijelac prvog zgoditka na utakmicu, u 39. minuti iz kaznenog udarca, kojim su gosti poveli, a rezultat se nije mijenjao sve do posljednjih 15-tak minuta. Prvo je u 74. izjednačio David Mikulec, za 2:1 pogodio je Toni Brezović u 86. minuti, dok je bod Mladosti donio Culej svojim drugim golom u 87. minuti.

Miholjcu je u Sladojevcima bio dovoljan jedan pogodak za pobjedu protiv Meljana, a njega je postigao Bojan Dmitrović u devetoj minuti susreta.

Bez pobjednika završen je i susret u Novakima između Slavonca i Grabića. Stanislav Smolić doveo je Slavonac u prednost u 54. minuti utakmice, dok je bod Grabiću osigurao Marko Marković u 71. minuti susreta. 

tablica

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content