2. ŽNL ISTOK Bojan Dmitrović sedam puta matirao Tomića u uvjerljivoj pobjedi Miholjca: Standard slavio u Novakima, a bakićka Mladost u Čađavici

Nogometaši Miholjca bez većih problema došli su do pobjede nad orahovačkim Papukom na svom terenu. Gosti su Gornji Miholjac napustili s 12 pogodaka u mreži, a najefikasniji je bio Bojan Dmitrović koji je sedam puta matirao gostujućeg vratara Tomislava Tomića. Po dva gola za domaćine postigli su Danijel Čakanić i Goran Kizivat, jednog je postigao Dražen Huber, dok je jedini gol za goste postigao Alen Čaić.

Standard je bio uvjerljiv u Novakima gdje ga je ugostio Slavonac. Toni Hrgetić bio je strijelac dva gola, jednog su postigli Mateo Marinković, Tin Tušek, Kristian Kokorić i Domagoj Tušek, dok je počasni gol za Slavonac postigao Stanislav Smolić.

Do gostujuće pobjede došla je i Vaška na gostovanju u Donjim Meljanima. Gosti su došli do prednosti od 4:0 s dva gola Tonija Brezovića, po gol su postigli Nenad Matišić i David Mikulec, dok su u završnici poraz Miholjca ublažili Marko Peretin i Leonardo Nikolić.

U posljednjoj utakmici kola bakićka Mladost pobijedila je na gostovanju čađavačku Mladost 1930. Milan Prlić bio je dvostruki strijelac za goste, dok su konačnih 0:4 postavili Ivan Santi i Ivan Blašković.

tablica 10

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content