1. ŽNL Mladost gostuje na Ciganki: No Limit TVIN u Podgorju

Ovog vikenda igraju se utakmice 18. kola 1. ŽNL.

Sutra će u 16:30 sati u Jugovom Polju Plavi ugostiti Omladinac iz Korije. Gosti su favoriti, međutim i domaći nogometaši imaju svoju računicu. U domaćoj momčadi ne mogu zaigrati Ivan Cafuta i Dino Validžić, dok bi gostujuća momčad trebala biti kompletna.

Preostale utakmice se igraju u nedjelju u 16:30 sati.

Vodeća Mladost iz Vukosavljevice putuje na zahtjevno gostovanje kod Dinama u Josipovo. Igrači trenera Darka Kupresa na svojoj Ciganki pokušat će iznenaditi lidera. S druge strane, gostujući trener Tino Habijanić planira doći do tri nova boda, iako ne može računati na Dinu Lokingera.

Drugoplasirani No Limit TVIN igra gradski derbi, a gostuje kod Podgorja u istoimenom virovitičkom prigradskom naselju. Domaći će istrčati bez Mihaela Podgornika i Matije Krmpotića, ali planiraju doći do pozitivnog rezultata.

U Dolcima DOŠK ugošćuje Munju iz Velikog Rastovca. U oba sastava po jedan igrač nema pravo nastupa. Kod domaćih ne može igrati Matija Zeman, a kod gostiju Josip Vida. Domaća momčad trebala bi biti bliža osvajanju punog plijena.

Drava je na svom terenu u Terezinom Polju favorit u utakmici s Orešcem, međutim gosti će pokušati doći do pozitivnog rezultata. Oba sastava neće biti kompletna. U momčadi Drave ne mogu igrati Ivan Crnojević i Josip Draganić, dok za goste ne može istrčati Ivan Jugović.

Podravac iz Sopja i dalje svoje domaće utakmice igra u Novoj Šarovki, a ovog puta će ugostiti Sveti Đurađ. Za obje momčadi ovo će biti prilika da dođu do prvih proljetnih bodova. U domaćoj momčadi pravo nastupa nema Patrik Gašpar, a kod gostiju Mihael Tambolaš.

Vodeći na listi strijelaca je Mateo Nemčec iz Mladosti s 31 pogotkom. Drugo mjesto i dalje drži Antonio Paulović s 26 pogodaka, iako se zimus “preselio” iz Drave u Bratstvo. Treći je još jedan igrač Mladosti, Stipo Djak, koji je postigao 21 zgoditak. Na četvrtom mjestu s po 12 pogodaka nalaze se trojica igrača: David Blatarić iz Mladosti, Darko Kokoška iz Dinama i Marijan Šalek iz DOŠK-a.

tablica 1

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content