1. LIGA NS SJEVER Treća pobjeda trenera Ivice Evića: Gabrijel Iličić postigao četiri zgoditka u pobjedi nad Međimurjem

Tijekom uskrsnog vikenda mlađe selekcije Nogometnog kuba Virovitica osvojile su u 1. ligi Nogometnog središta Sjever 12 od mogućih 15 bodova.

Pioniri su u 14. kolu ugostili selekcije Međimurja iz Čakovca. Početnici U-11 na terenu s umjetnom travom poraženi su od gostiju 3:2. Oba zgoditka za domaću ekipu postigao je Lovro Galjar, dvostruki strijelac za goste bio je Luka Novak, a jedan zgoditak postigao je Niko Stojko. Virovitičani se trenutno nalaze na sedmom mjestu na tablici s 14 osvojenih bodova.

Mlađi pioniri U-13 na nogometnom terenu u Lukaču pobijedili su Međimurje rezultatom 1:0. Jedini zgoditak postigao je Filip Blažević. Od kada je momčad preuzeo trener Ivica Ević Virovitica je osvojila svih devet bodova te se trenutno nalazi na petom mjestu na tablici s ukupno 19 osvojenih bodova.

Pioniri U-15 na glavnom terenu Sportskog centra Vegeška pobijedili su vršnjake iz Čakovca 5:0. Prvo ime susreta bio je Gabrijel Iličić koji je postigao četiri pogotka, dok je jednom gostujuću mrežu pogodio Bruno Pečić. S 20 osvojenih bodova momčad Virovitice trenutno zauzima šesto mjesto na tablici.

U idućem kolu pionirske selekcije NK Virovitice gostuju kod Varaždina.

Kadeti i juniori u 18. kolu, na glavnom terenu Sportskog centra Vegeška, ugostili su vršnjake Mladosti iz Ždralova. Domaća momčad pobijedila je 3:1 zgodicima Ivana Šabića, Gabrijela Iličića i Petra Košića, dok je gostujući pogodak postigao Petar Krešimir Mihekovec. Kadeti se nalaze na šestom mjesto na tablici s 19 bodova.

Juniori su pobijedili goste iz Ždralova također rezultatom 3:1. Pogotke za Viroviticu postigli su Manuel Duk, Jure Kasumović i Luka Tomac, dok je strijelac za Mladost bio Josip Munđer. Juniori Virovitice osvojili su 23 boda s kojima se nalaze na šestom mjestu na tablici.

U idućem kolu juniori i kadeti Virovitice domaćini su ekipama Radnika iz Križevaca.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content