ŽUPANIJSKI NOGOMETNI KUP Virovitica uvjerljiva s Gradinom, No Limit TVIN iznenadio Sokole: Doznajte strijelce u subotnjim susretima

Prve dvije utakmice 3. kola Županijskog nogometnog kupa VPŽ odigrane su u subotu, 2. ožujka u Virovitici.

Na terenu Sportskog centra Vegeška Gradina je, zbog radova na svom igralištu, ugostila Viroviticu. Trećeligaš Virovitica je, kao gost na svom terenu došao do pobjede 12:2.

Virovitičani su u oba dijela postigli po šest zgoditaka, dok su se u obrambenim redovima u drugom dijelu malo opustili te su, zbog svojih pogrešaka, primili dva pogotka.

Trener Virovitice kombinirao je sastav, tako da u igru nisu ušli Karlo Majtanić, Samuel Spudić i David Čović, dok je dio prvotimaca odigrao samo dio utakmice, jer ih danas (nedjelja) očekuje posljednja pripremna utakmica pred prvenstveno natjecanje. Na terenu Sportskog centra Vegeška u 14:30 sati ugostit će Garić iz Garešnice.

Tri pogotka za Viroviticu protiv Gradine postigao je Mateo Novaković. Dva puta suparničku mrežu pogodili su Jure Kasumović i Davor Sinjaković, dok su po jednom precizni bili Luka Sabo, Drago Špoljar, Luka Fučkar i Vedran Salaj Obrovac, a jednom je svoju mrežu pogodio igrač Gradine Darko Ferjanić. Pogotke za županijskog drugoligaša postigli su Predrag Počuč i mladi Josip Eršek.

Na terenu Sportskog centra TVIN županijski prvoligaš No Limit TVIN poveo je u susretu s premijerligašem Sokolom iz Milanovca pogotkom Saše Ivana Švarbića. Gosti, koji su zaigrali bez pet standardnih prvotimaca, ubrzo su izjednačili, a strijelac je bio Tomislav Kožnjak.

U posljednjih dvadesetak minuta riješeno je pitanje pobjednika. Prvo je iskusni Tomislav Filipović ponovno doveo domaće “crveno–crne” u prednost, da bi pobjedu svojim pogotkom potvrdio Dominik Belani.

Preostali susreti trećeg kola igraju se danas, a raspored možete pogledati OVDJE.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc, T. Szabo)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content