PREMIJER ŽNL Proljetni dio otvaraju Lukač 05 i Suhopolje: Vodeći dvojac traži pobjede na gostovanjima

Prva utakmica 14. kola Premijer županijske nogometne lige igra se danas (subota) u 15 sati. Lukač 05 ugostit će Suhopolje. Susreti ova dva kluba uvijek su bili zanimljivi i neizvjesni te su privlačili brojne gledatelje. Jesenas je Suhopolje preokretom došlo do minimalne pobjede na svom Parku. Obje momčadi trebale bi biti kompletne te će današnja utakmica biti zanimljiva.

Sve ostale utakmice igraju se u nedjelju u 15 sati.

Vodeće Bratstvo iz Gornjeg Bazja gostuje kod Slavonije u Sladojevcima. Gosti su favoriti, dok domaćoj momčadi svaki bod ima veliko značenje u borbi za opstanak u ligi. Proteklih sezona Sladojevčani su znali na svom terenu iznenaditi Bratstvo. U redovima Slavonije zbog žutih kartona neće moći zaigrati Ivo Jukić.

Drugoplasirana Mladost iz Čačinaca putuje u Milanovac kod Sokola. Sokole je tijekom zimske pauze preuzeo Antonio Ilijašević, a igrački kadar pojačan je sa šest kvalitetnih igrača. Klubu su pristupili Natanael Vidak, Dominik Tepeš, Renato Jularić, Milorad Šipka, Ivan Pernar i Patrik Bazijanac. Međutim, zbog kartona domaći trener ne može računati na Tomislava Kožnjaka i Milorada Šipku. Gostujući trener Ivan Mužar također neće imati sve igrače na raspolaganju. Zbog tri žuta kartona neće moći istrčati pouzdani veznjak Tomislav Bušljeta. Gosti bi trebali biti bliži osvajanju tri boda, ali će domaći pokušati pružiti što čvršći otpor favoritima.

Zrinski u Novoj Bukovici dočekuje Dinamo iz Kapele Dvora. Domaća momčad se dodatno igrački pojačala, a trener Hrvoje Ratković može računati i na nekolicinu igrača koji su se oporavili od ozljeda. Stoga će pokušati doći do bodova s kvalitetnom momčadi trenera Mile Grdića, koji također računa na osvajanje tri boda. U domaćoj momčadi, zbog tri žuta kartona, neće moći istrčati David Lehpamer.

Voćin u prvoj službenoj utakmici na svom novom terenu s umjetnom travom računa na pobjedu u ogledu s Rezovcem. Gosti se sigurno neće predati bez borbe. Trener Rezovca Mihael Timer pokušat će doći do pozitivnog rezultata, a obje momčadi će biti nekompletne. U domaćim redovima neće moći zaigrati Hrvoje Čović, a kod gostiju prvo nastupa nemaju Toni Zeba i Hrvoje Juhas.

Dinamo je na svom terenu u Četekovcu favorit u ogledu s Crncem, posebice što u gostujućem sastavu neće moći zaigrati Mario Jozić i Patrik Sudarić.

Borova domaćom pobjedom nad Mikleušom planira krenuti prema osiguranju opstanka u ligi, dok bi se gosti iz Mikleuša s tri nova boda učvrstili u sigurnom dijelu tablice.

tablica 2

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content