4. NL BJ-KC-VT Slatina i Sloga na gostujućim terenima traže pozitivne rezultate

Na otvaranju proljetnog dijela prvenstvene sezone u 4. nogometnoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica momčad Slatine poražena je na svom terenu od ekipe Ferdinandovca 1:0.

– Nismo iskoristili svoje prilike što nas je u konačnici koštalo bodova. Gosti su sa samo dva udarca u okvir naših vrata došli do tri boda- o prošlotjednoj utakmici rekao je trener Slatine Darko Krsnik.

Na današnjem gostovanju kod Tehničara u Cvetkovcu trener Krsnik sigurno neće moći računati na Dominika Bogatija, dok je upitan nastup još nekoliko igrača zbog lakših ozljeda ili poslovnih obveza.

– S našim pravim pristupom možemo iznenaditi domaću momčad i doći do pozitivnog rezultata- zaključio je trener Slatine Darko Krsnik.

U 15. prvenstvenom kolu, drugom u proljetnom nastavku sezone, nogometaši Sloge iz Zdenaca ponovno idu u goste, ovoga puta u Molve kod pretposljednje momčadi prvenstva- Mladosti.

Trener Daniel Ciglar pred 14. kolo vratio se na klupu Sloge i sada vjeruje da njegova momčad može pokazati da vrijedi puno više od visokog poraza kod Garića.

– Ja znam koliko ova momčad vrijedi i zato sam siguran da možemo napraviti puno više nego u Grešnici. Pokušat ćemo taktički nešto složiti i odigrati pametno, jer osnovni cilj je vratiti se u Zdence neporažen. Bez obzira što je Mladost pretposljednja momčad na ljestvici, mi prema njima imamo ogroman respekt, ali isključivo moramo gledati na sebe i na svoju igru. Ako odigramo kako znamo i možemo, možemo do pozitivnog rezultata– rekao je Ciglar.

tablica 8

(www.icv.hr, mš, vg, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content