3. NL SJEVER Zgoditkom Karla Majtanića Virovitica došla do prve ovosezonske pobjede

Tek u 16. kolu 3. nogometne lige Sjever, nakon dugo vremena, nogometaši Virovitice došli su do prve ovosezonske prvenstvene pobjede.

Virovitičani su na terenu Sportskog centra Vegeška s minimalnih 1:0 svladali čvrstu momčad Graničara iz Kotoribe. Trenutak odluke odigrao se u 12. minuti, kada je nakon ubačaja Drage Špoljara Karlo Majtanić svladao gostujućeg vratara Jasmina Ramaja.

U nastavku igre igralo se obostrano otvoreno, obje momčadi propustile su nekoliko odličnih prilika za zgoditke, tako da se rezultat nije mijenjao. Domaća obrana uspjela je otkloniti svaki opasniji napad, a raspoloženi vratar David Čović u nekoliko navrata odličnim je intervencijama sačuvao svoju mrežu netaknutom. Napadači Virovitice ponovno nisu u završnici akcija bili dovoljno koncentrirani kako bi postigli još koji zgoditak.

– Ova će nam pobjeda puno značiti u nastavku natjecanja. Pokazali smo da smo momčad s karakterom i sada s više optimizma gledamo na utakmice koje su pred nama. Svi su igrači odigrali odlično, a Karlo Majtanić je ipak bio čovjek odluke- rekao je nakon utakmice trener Virovitice Krešimir Crvenka koji je zbog kazne utakmicu mora pratiti iz gledališta.

Virovitica- Graničar Kotoriba 1:0
Igrač utakmice: Karlo Majtanić

tablica 11

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content