3. NL SJEVER Nogometaši Virovitice zgoditkom Antoniadisa svladali varaždinske “bumbare”

U 18. kolu 3. nogometne lige Sjever momčad Virovitice na svom je terenu svladala varaždinski Varteks 1:0.

Varaždinski “bumbari” u Viroviticu su doputovali kao favoriti, ali im je domaća momčad “pokazala zube”. U prvom dijelu gostujući napadi razbijali su se o čvrsti domaći obrambeni blok a ono što je prošlo obranu uspješno je obranio mladi vratar Ante Šimić.

Domaća momčad iz brzih kontri ugrožavala je gostujuća vrata. U 36. minuti, nakon ubačaja Luke Špoljara, Junior Abe pucao je prema gostujućim vratima, a odbijena lopta došla je do Nikolaosa Antoniadisa kojega je obrana Varteksa nepropisno zaustavila. Sudac Roberto Dežđek pokazao je na bijelu točku, a loptu je uzeo Antoniadis i neobranjivo pogodio gostujuću mrežu za slavlje domaćih igrača i navijača.

U drugom dijelu nastavilo se igrati istim ritmom. Gosti su pokušavali doći do poravnanja rezultata, ali bez rezultata. Igrači domaćeg trenera Krešimira Crvenke u nekoliko navrata bili su blizu drugog zgoditka, ali u završnici napada nisu bili dovoljno koncentrirani.

– Još jednom smo dokazali kvalitetu i karakter. Svi igrači su pružili su odličnu igru. Teško mi nekoga izdvojiti, ali je ipak igrač oluke bio Nikolaos Antoniadis koji je svojim zgoditkom riješio pitanje pobjednika- nakon utakmice rekao nam je trener Virovitice Krešimir Crvenka.

Virovitica – Varteks Varaždin 1:0
Igrač utakmice: Nikolaos Antoniadis

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content