2. ŽNL ISTOK Derbi kola u Novoj Šarovki: Papuk i Vaška u borbi za nove bodove

Ovog vikenda na teren se vraćaju i nogometaši u 2. ŽNL skupine Istok.

Najviše pažnje zasigurno će privući derbi kola između prvoplasirane i drugoplasirane ligaške momčadi- Standarda i bakićke Mladosti, koji se igra u Novoj Šarovki. Bodovna razlika između ova dva kluba iznosi sedam bodova, a Standard je ujedno i jedina momčad u ovosezonskom natjecanju koja ima maksimalni učinak.

Orahovački Papuk Osječko 1664 i Vaška, dva kluba koja se nalaze u donjem dijelu tablice, odigrati će međusobnu utamicu u borbi za nove bodove. U slučaju pobjede gostiju Vaška bi se bodovno izjednačila s Papukom, dok bi Orahovčani novim trobodom napravili korak ka sredini tablice.

Posljednja utakmica današnjeg dana, sve se igraju u 15 sati, bit će ona između Miholjca i čađavačke Mladosti. Domaćini u ovom susretu, s obzirom na poziciju na tablici, imaju ulogu favorita.

Nedjelja je rezervirana za dvije ligaške utakmice, a obje će biti odigrane od 10 sati. Pretposljednji Slavonac će tražiti drugu ovosezonsku pobjedu na svom terenu protiv petoplasiranih Ćeralija, dok će Grabić na domaćem terenu dočekati Meljane.

tablica 9

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content