Župa sv. Roka u Virovitici krajem travnja hodočasti sv. Padre Piu i u poznata talijanska svetišta

Župa sv. Roka u Virovitici krajem travnja, točnije od 30. travnja do 4. svibnja ove godine hodočasti u talijanska svetišta, sv. Padre Piu, u Loreto, Monte St. Angel, Lanciano, Bolognu…Hodočašće će okupiti vjernike iz nekoliko župa, na području od Vukovara do Karlovca, koji će imati prilike posjetiti poznata mjesta molitve i mira, izraziti svoje prošnje sv. Padre Piu, vidjeti svetište euharistijskog čuda…
 
-Hodočašće i boravak u svetištima je Božji dar nove nade, smisla i vjere pa ove godine hodočastimo u Italiju. Osim San Giovanni Rotonda i svetog Padre Pia, u hodočašće je uključen posjet Loretu, u kojem se nalazi kućica Svete Obitelji, posjet Monte Sant Angelu- svetištu sv. Mihaela arkanđela, posjet Lancianu, svetištu euharistijskog čuda, kao i posjet Bologni, gdje se nalaze grobovi sv. Dominika i sv. Katarine.  Na hodočašću ćemo imati stručnog i dohovnog vodiča, a bit će i prilika za svetu ispovijed – najavili su virovitički franjevci. 
 
Prijave su otvorene do 20. veljače, a svi zainteresirani mogu se javiti u župni ured (ili na broj mobitela: 098521444), poručili su iz župe sv. Roka.
 
(www.icv.hr, Župa sv. Roka Virovitica) 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content